OM OS:

Vi mødte hinanden på ildsjælecoachuddannelsen udbudt af Hverdagens Helte, www.hverdagenshelte.com.

Vi er fire kvinder med vidt forskellig baggrund med det til fælles, at vi alle brænder for at hjælpe børn og unge med at finde balancen og troen på sig selv.

Anette Thornfeldt Fisker:

Mor til to teenagere, mindfulnessinstruktør for børn og unge, stressrådgiver & lifecoach, teenage- & ungecoach, mindfulness. Foredrag og workshops indenfor stress og mindfulness, konsulent hos Ud i Livet, translatør, tolk og underviser i spansk, frivillig i Offerrådgivningen Nordsjælland. Baggrund som HR Manager.

 

Lene Haltrup:

Mor til to unge, coach, teenage- & ungecoach, pædagog på folkeskole i 0. klasse igennem 14 år. Laver projekter/workshops med udskolingen omkring bl.a. skoletræthed og eksamensangst. Gæstelærer i udskolingen. Foredragsholder for Hverdagens Helte på ”Knyt og Lyt” for forældre og frivillig hos Hverdagens Helte.

 

Birgitte Tindborg:

Mor til to unge. Socialpædagog, lifecoach, teenage- & ungecoach. Baggrund som børnehaveklasseleder, boet 7 år i Dubai og oprettet teen-gruppe for danske udstationerede teenagere. Erfaring med workshops og foredrag for og med forældre og teens. Frivillig og assistent på Ildsjælecoachuddannelsen, Hverdagens Helte. Ungecoach hos Hverdagens Helte. Projektkoordinator på ”My new story" http://mynewstory.dk

www.tindborg.dk

 

Sus Schack:

Mor til to teenagere. Socialpædagog, teenage- og ungecoach, relationscoach, børne- og ungerådgiver (via Børns Vilkår), frivillig i Hverdagens Helte, konfliktmægler og foredragsholder i Ungdommens Røde Kors. Arbejder til daglig for og med unge og har særligt fokus på de, der er udfordret.

Mindfulness handler om at være opmærksom – med vilje – i nu’et – uden at dømme

 

www.powerofmindfulness.dk

 

 

  • YouTube Classic
  • Facebook Classic

© 20203 by Power of Mindfulness. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now